cadou
prezentare magazin


În universul captivant al portretelor create de graficianul Ion Baic, descoperiți un stil autentic ce amintește de gravurile rafinate ale secolului al XVIII-lea. Fiecare linie subțire conturată de mâna artistului pune în valoare esența subtilă a fiecărui personaj, într-o simfonie vizuală ce pare a fi desprinsă din paginile unei epoci de altădată. Expresiile faciale ale fiecărui individ sunt nu doar captate, ci subliminate de experiența vastă și pasiunea dedicată a artistului. Cu fiecare trasătură, Ion Baic redă o poveste, iar fiecare portret devine o fereastră către lumea interioară a personajelor. Folosindu-se exclusiv de linii subțiri și detalii meticulos executate, fiecare operă este o mărturie a măiestriei sale artistice. Fiecare portret, manual în tuș sau realizat digital cu tableta grafică, poartă amprenta și stilul original a lui Ion Baic. Fiecare detaliu este desenat cu grijă și dedicare, subliniind nu doar trăsăturile fizice, ci și esența interioară a subiectului. Prin aceste portrete, artistul aduce în prezent farmecul și eleganța unei epoci de altădată, oferindu-vă o călătorie în timp și spațiu. O călătorie în care fiecare privire, fiecare zâmbet și fiecare încruntare dezvăluie povești nespuse și emoții înălțătoare. În imaginile de mai jos, vă arăt câteva exemple din portrete realizate în tuș pe hârtie.
montaj

Cu brandul unic fondat sub numele de "Magazinul de Portrete", artistul creează, prin firma sa, portrete de cea mai înaltă calitate. Acesta nu este doar un magazin, ci un sanctuar al artei, unde fiecare portret este realizat cu o grijă și o atenție deosebită, reflectând măiestria și pasiunea pentru frumos a creatorului său.

În spatele acestui brand stă o viziune clară și un angajament ferm pentru excelență. Fiecare portret este o operă de artă în sine, care capturează nu doar o imagine, ci și esența și spiritul subiectului. Cu fiecare trasătură și fiecare nuanță, artistul aduce la viață o poveste, creând astfel legături emoționale și amintiri prețioase pentru cei care posedă aceste opere de artă.

Prin "Magazinul de Portrete", artistul oferă clienților săi nu doar produse, ci și experiențe memorabile și emoționante. Fiecare portret este rezultatul unei colaborări strânse între artist și client, în care dorințele și visurile acestuia din urmă sunt transpuse în realitate cu măiestrie și creativitate. În imaginile de mai jos, puteți vedea un flipbook cu câteva portrete digitale realizate de graficianul Ion Baic.

PRET

Cu siguranță vă întrebați cât costă un astfel de portret. Ei bine, prețul este de doar 250 de lei, evident, însoțit de o factură. Ele vor fi realizate pe format A4. Este o oportunitate unică de a obține o piesă de artă de înaltă calitate la un preț accesibil. Fiecare portret este realizat cu aceeași atenție și devotament, indiferent de valoarea sa monetară. Este un angajament al artistului să ofere accesibilitate și calitate, astfel încât fiecare persoană să poată adăuga o bucată de frumusețe și expresie în viața sa fără să își golească buzunarul.

PORTRETE DE FAMILIE

Portretele de familie sau de cuplu se pot compune din fotografii diferite.

fam

PORTRET DE CUPLU

Cu o împletire a artei digitale și a desenului tradițional, acest portret captivant este mai mult decât o simplă ilustrație - este o poveste vie, ce așteaptă să fie spusă. Întruchipând un tandem plin de energie între persoanele portretizate, această creație emană un farmec unic, gata să încânte și să inspire.

Imaginile sunt desenate cu migală și pasiune folosind o tabletă grafică Wacom Intuos 3, doar cu linie, care a permis artistului să pună în valoare fiecare detaliu cu precizie și rafinament. Cu o atenție sporită a detaliilor și a contururilor, acest portret aduce viață și dinamism, capturând esența caracterelor într-un mod captivant și inconfundabil.

Cu siguranță, acest desen digital va deveni punctul focal al oricărui spațiu în care va fi expus. Iar pentru a-l sublinia în toată splendoarea sa, vă sugerăm să îl tipăriți într-o tipografie de înaltă calitate, folosind negru 100%, pentru a-i conferi acel aspect elegant și sofisticat al unui desen realizat cu penița. Încadrat în sticlă și ramă subțire, cu un passepartout subtil de 5 cm de culoarea untului, acest portret va străluci în orice decor, adăugând o notă de distincție și personalitate.

Într-adevăr, un portret precum acesta nu este doar o simplă imagine - este o investiție în artă și în frumusețea vieții. Prin achiziționarea unui portret, veți aduce în casa dumneavoastră nu doar o lucrare de artă remarcabilă, ci și o poveste captivantă, ce va continua să vă încânte și să vă inspire de-a lungul timpului.

Portretul de cuplu va fi desenat digital la o rezoluție de 300 dpi pentru a fi tipărit fără să se vadă pixelul pe format A3 și este la prețul de 300 de lei

3
multumesc

CONTACT ARTIST - FACEBOOK