Cartea Ferestre Mistice- începuturi a fost licitată cu suma de 5000 RON

SENZAȚIONAL!

Cartea graficianului Ion Baic licitată cu suma de 5000 RON

Surprinzător, Artistul plastic Ion Baic a lansat o provocare colecționarilor și iubitorilor de lectură, tipărind într-un număr foarte limitat de exemplare (3) prima sa carte științifico - fantastică, în conținutul căreia se află un joc original de societate inventat de către artist, cu cartonașe, axat pe calcule matematice pe care autorul l-a creat special pentru acest roman. Acest Joc există și el de asemenea doar în 4 exemplare cu cartonașele tipărite pe plastic la o firmă specializată pentru așa ceva din Shangai, dar deocamdată nu este scos spre vânzare, deoarece artistul menționează că este mai mult decât un joc, este un oracol care dă niște răspunsuri foarte concrete și exacte celor care obțin rezultatul final al acestuia, putând să influiențeze destinul fiecărui individ prin deciziile ulterioare ale participanților. De asemenea, licitația cărții Ferestre mistice- începuturi durează din data de 30 august 2023 și se va încheia în data de 1 septembrie 2023.

Cei care doresc să dețină una din cele 3 cărți tipărite ca exemplar limitat de autor, ce conțin numere de serie și semnătura în original a artistului, precum și o dedicație personalizată scrisă de mână pe coperta 2 pentru cumpărător, vor trebui să liciteze pe websiteul www.hasura.ro în secțiunea ROMAN, la comentariile prezentării romanului.

Este de menționat faptul, că artistul în această secțiune unde este prezentată și deschisă licitația, pune la dispoziție la modul gratuit posibilitatea ca această carte ilustrată să poată fi citită de către public în întregime. În conținutul cărții Ferestre Mistice - începuturi se mai găsește un limbaj secret, compus din niște grafisme ce sunt apropiate limbii elfilor dar abordate într-o manieră grafică originală. Autorul a numit acest Font creat de el Limba Veche, acesta fiind realizat cu un program special de creat fonturi, cu care se poate scrie de cumpărătorul unui număr din exemplarele scoase la licitație, primindu-l din partea artistului cu indicațiile cum trebuie folosit, alături de un portret realizat cu tabletă grafică și tipărit în tipografie al câștigătorului licitației și binențeles un print de foarte bună calitate al desenului AEIOU care este o piesă principală în conținutul romanului (imaginea de mai jos) și care va fi semnat în original cu creionul de către artist.

AEIOU

Probabil mulți dintre voi vă întrebați care este scopul acestei licitații și de ce prețul de pornire al acesteia este de 5000 de RON. Ei bine precum vedeți și în desenul AEIOU există creatorul și alte 4 personaje în centrul imaginii, subiectul cărții axându-se pe 5 personaje principale. Scopul acestei licitații este de a promova valorile culturale prin creațiile și efortul depus de creator. Unicitatea acestui roman tipărit în număr limitat de 3 exemplare cu dedicație și semnătură din partea autorului constă în faptul că nu vor exista mai mult de 3 cărți tipărite cu număr de serie și semnătura originală a graficianului în toată lumea. Ceea ce face această carte să aibă o valoare extrem de mare, este prin tematica abordată, desenele realizate de autor și ideile dezvoltate în conținutul ei dar și prin raritatea unui lucru atât de special. Dar este foarte interesant să citiți cele 130 de pagini ca să vedeți cu ochii voștri de ce este atât de specială această carte. Comentariile de orice natură sunt binevenite. Lectură plăcută!

Cultura de orice tip trebuie susținută, fiindcă în acest fel motivăm artiștii pentru a crea lucruri de valoare pentru societate și implicit de a aduce o lumină bună zonei de unde provin aceștia. Dacă nu avem grijă de valorile noastre atunci identitatea națională se va pierde încet până când o să devenim niște străini în propria țară, a mai menționat artistul.

Comments are closed!